Over ons

Welkom op de website van Poelman Tuintotaal

Wij zijn een ervaren, professioneel en flexibel bedrijf ,werkzaam in Noord-Nederland. Met ons ervaren, enthousiaste team en ons eigen professionele materieel, klaren wij voor u iedere klus op het gebied van bestrating, tuinaanleg, grondverzet en houtbouw.

Poelman Tuintotaal Bestrating

Bestrating

Voor het bestraten van uw terras, oprit en terreinen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw klus perfect uitgevoerd wordt. Naast het uitvoeren van de bestratingswerkzaamheden leveren wij alle soorten bestrating, grind, split en zand voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Op ons show terrein in Gieten geven wij een uitgebreid overzicht van de vele mogelijkheden.

lees meer

Grondverzet

Wij verzorgen al uw graafwerk voor bijvoorbeeld de aanleg van woningen, leidingen en riolering. Wij hebben diverse graafmachines, van klein tot groot, zodat wij iedere klus kunnen klaren. Tevens beschikken wij zelf over het materieel om de grond aan- en afvoeren.

lees meer

Poelman Tuintotaal Houtbouw

Houtbouw

Voor het leveren en plaatsen van schuttingen, tuinhuizen, blokhutten, verandas, carports, buitenverblijven en buitenkeukens kunt ook bij ons terecht. Ons deskundige team verzorgt de vakkundige plaatsing en montage. Wij zijn dealer van diverse tuinhout merken, zoals Trendhout en Tuindeco.

lees meer

Tuinaanleg en Tuinonderhoud

Ook voor de aanleg en onderhoud van uw tuin zijn wij uw partner. Tuinaanleg, tuin onderhoud, snoeiwerkzaamheden, leveren en leggen van graszoden, leveren van beplanting en frezen behoren tot ons werkpakket.

lees meer

Offerte aanvragen of meer informatie?

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook bent u van harte welkom op ons showterrein in Gieten. Heeft u vragen? Neem dan hier contact met ons op.